COVID19 ÖNLEMLERİ
MAĞAZALAR
YEMEK
KAMPANYALAR
ETKİNLİK
SİNEMA
MOBİL
Marmara Forum
e-bülten kayıt.

:

KAYDET

Sözleşmeyi okudum kabul ediyorum

Kullanıcı Girişi
Bağlan :
KATEGORİ1
KATEGORİ2
KATEGORİ3
KATEGORİ4
Askıda Marmara Forum var!

Marmara Forum olarak, öğrencilerin ihtiyaçlarına yönelik ücretsiz yemek, etkinlik ve ürün sağlayan sosyal girişim Askıda Ne Var’ın destekçilerinden biri olduk. Ramazan bayramı döneminde lansmanı devam edecek olan proje kapsamında, sene boyunca Marmara Forum, öğrencilerin yeme-içmeden, teknolojiye, ev gereçlerinden giyime, pek çok alandaki ihtiyaçlarını “askıya bırakacak”. Destek kapsamında ayrıca on binlerce Türk lirası değerinde Marmara Forum Yaşam Kart’ta askıda yerini aldı.  


Ziyaretçilerimize küçük bir sürpriz yaptık

Sosyal dayanışma projemizi anlatmak için ziyaretçilerimize küçük bir sürpriz yaptık. ❤️

Avm girişine, diğerlerinden farklı bir dedektör yerleştirdik. Sürprizden habersiz bir şekilde AVM’ye giren ziyaretçilerimiz metal eşyalarını bıraksa da metal dedektörün alarmı çalmaya devam etti. Bunun üzerine güvenlik görevlimiz, sürprizden habersiz olan bu ziyaretçilerden kendisine eşlik etmesini rica etti. Ziyaretçiler kendilerini TV ekranında canlı yayındaki bir üniversite öğrencisiyle baş başa buldu.  Canlı yayındaki üniversite öğrencisi ziyaretçilere “AVM girişindeki dedektörün içlerindeki paylaşma sevgisini tespit ettiği için odaya alındıklarını” ifade etti. Öğrenci, misafirlere üniversite hayatlarıyla, iyilikle ve “paylaşmak” ile ilgili sorular sordu. Sohbetin arkasından ziyaretçilerimiz üniversiteli öğrenciler için iyilik yapmaya davet edildi. Ramazan ayında bu anlamlı davete kayıtsız kalmayan ziyaretçilerimiz üniversiteli öğrenciler için yemek ısmarladı. TV ekranında ziyaretçilerle sohbet eden üniversite öğrencisi yemek ısmarlayan ziyaretçilerin yanına sürpriz bir şekilde gelerek kendilerini tebrik etti.

#Paylaşmayı Seviyorum

Marmara Forum olarak, #paylaşmayıseviyorum (#lovetoshare) diyen herkesi, Askıda Ne Var girişimi üzerinden gençlere destek olmaya ve hayatı paylaşmaya davet ediyoruz.  

Siz de #PaylaşmayıSeviyorum etiketiyle öğrencilik anılarınızı paylaşarak projemize destek olup öğrenciler için askıya yemek bırakılmasını sağlayabilirsiniz. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Üniversite öğrencilerine yemek ısmarlamak için siz de Marmara Forum’a gelerek “paylaşma ekranını” kullanabilir, ya da https://askidanevar.com/ web sitesini ziyaret ederek askıya yemek bırakabilirsiniz.

Mutlu bayramlar! 😊



En Çok Okunanlar
Türk Kahvesi Marmara Forum'da Rekora Koşuyor
Askıda Marmara Forum var!

Marmara Forum Alışveriş Merkezi

Osmaniye Mahallesi Çobançeşme Koşuyolu Bulvarı No:3 Bakırköy, İstanbul

T. 0 212 466 64 53 / info@marmaraforum.com.tr

Bize Ulaşın

Metroyla Zeytinburnu İstasyonu’nda inip Çobançeşme Koşuyolu Caddesi’ni takip ederek Marmara Forum’a ulaşabilirsiniz. İncirli Metrobüs durağı ile arasında 50 metre bulunan Bakırköy metro istasyonu durağından İsmail Araz Bulvarı’nı takip ederek Marmara Forum’a ulaşabilirsiniz. Arabayla E5 Havalimanı’ndan Mecidiyeköy istikametini takip ederken, Bakırköy-Bahçelievler köprüsünden sonra yan yola sapıp Osmaniye – Veliefendi – Sahilyolu sapağından girerek Marmara Forum’a ulaşabilirsiniz.

E5 Mecidiyeköy yönünden Havalimanı istikametini takip ederken Merter’den yan yola sapıp, Veliefendi – Osmaniye-Zeytinburnu – Sahilyolu sapağından girerek Marmara Forum’a ulaşabilirsiniz. Metrobüsle Zeytinburnu İstasyonu’nda inip Çobançeşme Koşuyolu Caddesi’ni takip ederek Marmara Forum’a ulaşabilirsiniz.